Παστουρμαδόπιτα Πολίτικη

Για ιδιαίτερη συνταγή με ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση! Παστουρμαδόπιτα Πολίτικη γεμάτη αρώματα ανατολής.

Εκτέλεση: 

Λαδώνετε ένα ταψάκι και στρώνετε 4 φύλλα κρούστας, αφού τα λαδώσετε το κάθε ένα χωριστά.
Στρώνετε πρώτα το κασέρι (φέτες), μετά τον παστουρμά και τέλος τις ντομάτες. Καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας, αφού τα λαδώσετε. Ψήνετε στους 180 °C για 30".
Όταν ροδίσει η παστουρμαδόπιτα, είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή.
Σημ.: Πριν βάλετε την παστουρμαδόπιτα να ψηθεί, εάν θέλετε, αλείψτε την επιφάνεια με κρόκο αυγού και σουσάμι.

Υλικά: 

• 8 φύλλα κρούστας
• 15 φέτες ψιλοκομμένες παστουρμάς
• 10 φέτες ντομάτας κομμένες στρογγυλές (μετρίου πάχους)
• 10 φέτες κασέρι
• ελαιόλαδο